گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

تأمین ۴۰ میلیون مترمربع زمین برای ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در مشهد | تسهیلات ۵۵۰ میلیون تومانی برای سازندگان خودمالک

  • کد خبر: ۱۹۶۷۲۱
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۷
تأمین ۴۰ میلیون مترمربع زمین برای ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در مشهد | تسهیلات ۵۵۰ میلیون تومانی برای سازندگان خودمالک
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت: در قالب طرح حمایتی، زمین با تخفیف ۳۰ تا ۵۰درصدی و تسهیلات مسکن نیز در قالب وام‌های ۵۵۰میلیون تومانی با نرخ ۱۸ درصد در تمامی شهر‌ها به افراد اعطا می‌شود تا خودشان به‌صورت خویش‌فرما زمین‌هایشان را بسازند.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست خبرنگاران و اصحاب رسانه خراسان رضوی با موضوع نهضت ملی مسکن، ظهر امروز با حضور وحید داعی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی، جواد خدائی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی در استانداری خراسان رضوی برگزار شد.

تأمین ۴۰میلیون مترمربع زمین برای ۱۸۰ هزار واحد مسکونی

جواد خدایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی در ابتدای این نشست ضمن برشمردن گوشه‌ای از اقدامات زیرساختی دو سال گذشته در استان اظهار کرد: بسیار مهم است اقدامات زیرساختی و راهبردی موردتوجه قرار بگیرد و مردم آگاه باشند که دولت در خدمت مردم است و در این راه تلاش می‌کند. از جمله این مسائل، طرح تحول روستایی است که در آن قرار بر این شد که مهاجرت از روستا‌ها مدیریت شود و خدماتی که باعث ایجاد احساس تبعیض میان روستا و شهر می‌شد، به‌صورت یکسان و متوازن ارائه شود. به همین دلیل، بازنگری در ۱۱۱۳ طرح هادی، احداث و تحویل ۲۲ هزار مسکن روستایی، آب‌رسانی به ۲۴۰ روستا، احیای ۷۴۰ رشته قنات، ایجاد ۱۶۰۹ کلاس درس و ۲۴۰ کیلومتر راه روستایی را در دو سال اخیر شاهد بودیم و این مسیر همچنان ادامه دارد.

وی افزود: در حوزه نهضت ملی مسکن تا به امروز ۴۰ میلیون مترمربع برای ۱۸۰ هزار واحد تأمین شده که در ۱۶ سال گذشته، تأمین این میزان زمین بی‌سابقه بوده است. علاوه بر این، سرانه تأمین‌شده امروز ۱۵برابر حد نیاز است و امیدواریم که به‌سرعت بتوانیم وارد فاز مشارکت‌ها و فرآیند عملیاتی ساخت شویم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی از افزایش ۳.۵ برابری جذب سرمایه‌گذاری خارجی در دو سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: تا به امروز بیش از ۲۰هزار میلیارد تومان اعتبار در قالب بسته‌های حمایتی و وام‌های ازدواج به زوج‌های جوان اعطا شده و این مسئله به‌موازات رشد ۴۳درصدی ترانزیت استان و ایجاد بزرگ‌ترین شهرک صنعتی شرق کشور، نشان از استمرار طرح‌های عمرانی و زیرساختی دارد.

۵۵۰ میلیون تومان وام برای سازندگان

خدائی در تشریح جزئیات طرح نهضت ملی مسکن نیز گفت: نهضت ملی مسکن با چشم‌انداز ساخت ۴میلیون واحد مسکونی، چهار شکل مختلف دارد. یکی در قالب طرح حمایتی، زمین با تخفیف ۳۰ تا ۵۰ درصدی به افراد ارائه می‌شود و تسهیلات مسکن نیز در قالب وام‌های ۵۵۰ میلیون تومانی با نرخ ۱۸ درصد در تمامی شهر‌ها به افراد اعطا خواهد شد تا خودشان به‌صورت خویش‌فرما زمین‌هایشان را بسازند.

وی افزود: در فرآیند ساخت خویش‌فرما، هر مرحله از ساخت در چشم‌انداز زمان‌بندی مشخصی قرار می‌گیرد و دولت با تسهیلاتی، سازنده را مکلف می‌کند تا در یک بازه زمانی مشخص، هر مرحله از ساخت اعم از پروانه، اجرای پی و مراحل بعدی را اجرا کند. در شکل دوم نهضت ملی مسکن، زمین‌های محدوده بافت‌های ناکارآمد برای صاحبان مشخص شده‌اند و دولت در این حوزه با ضوابط تشویقی طرح‎‌سازی، کار را برای بازسازی و بهسازی اراضی آسان کرده است. به پیشنهاد شهرداری‌ها برای ۸۳ شهر از ۹۶ شهر هدف، بیش از ۲۳ هزار پروانه ساختمانی در بافت‌های هدف بازآفرینی صادر کرده‌ایم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: شکل سوم نهضت ملی مسکن مربوط به کسانی است که زمین‌دارند، اما یا در فرآیند ساخت دچار مشکل هستند یا پروژه عمرانی آن‌ها نیمه‌تمام مانده است. در این صورت، مقرر شده تا تسهیلات بانکی ۵۵۰ میلیون تومانی به ازای هر طبقه با سود ۱۸ درصد به افراد اعطا شود. آخرین شکل نهضت ملی مسکن نیز در مسکن روستایی معنا پیدا می‌کند؛ جایی که زمین به‌صورت ۹۹ ساله در روستا‌های فاقد زمین و تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی به افراد زمین‌دار اعطا می‌شود تا پروژه اجرایی و عمرانی را آغاز کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->